25 років разом: як подружжю зробити цей день незабутнім

  • В ментальності українців чільне місце посідає повага до родинних стосунків. А ще наш народ ревно ставиться до традицій та усталених норм життя. 

     Святкування срібних і золотих весіль — ознака того, наскільки наш народ поважає інституцію шлюбу.

     Недарма 25 річницю одруження називають срібною, адже цей благородний метал є символом міцності й ніжності водночас https://darunok.ua/ua/catalog/podarki-na-25-let-svadby . Кожна пара хоче якось особливо відсвяткувати цей день. І в цій статті ми зібрали поради, як це зробити.

    Наближається свято

     Кожен прекрасний захід треба підготувати заздалегідь, щоб він дійсно був вдалим. Тому доцільно буде діяти за чітким планом.

    • Виберіть місце імпрези 

    Багато людей у пам’ятний для себе день хоче радіти життю, а не бігати з розносами від кухні до вітальні, де зібралися гості. Тому замовте заздалегідь затишне кафе, де ви будете святкувати разом із друзями. 

     Часто “молодята” вибирають те саме місце, де було їхнє весілля, бо це знову повертає їх у юність. Але є чимало й тих, кому найкраще відпочивається в обіймах рідного дому. Звісно, господині доведеться брати на себе більшість клопотів у приготуванні до події, але ж це дрібниця порівняно з радістю цього дня. 

    • Не забудьте про фотографії 

    Незалежно від місця святкування, ви захочете зберегти спогади у гарних світлинах. Знову ж таки, може бути все, як у день весілля: професійний фотограф зробить чудові знімки, якими ви будете милуватися аж до золотої річниці. 

    1. Запросіть гостей, з якими ви хочете розділити свято. Не змушуйте себе відтворювати список гостей 25-річної давності, якщо з деякими друзями та родичами не хочете спілкуватися. Варто прислухатися насамперед до себе, адже це ваш день. Звичайно, коло запрошених звузиться чи розшириться, і це абсолютно природна річ. 
    2. Подбайте про святковий одяг.  У тренді останніми роками — сріблясті та білі сукні для дружини й аксесуар срібного кольору для чоловіка. Ага, і не можна забувати про костюм. Бажано не спортивний.

    “А де подарунки?”

     До уваги чоловіків. Якщо ви не хочете, щоб ваша кохана наспівувала “I can by myself flowers”, замовте гарний великий букет. 25 троянд — це традиція, але вона для багатьох банальна. Тому не бійтеся бути креативним і романтичним.     

     Але букет — це лише прелюдія, хай і обов’язкова. На срібне весілля найкраще робити срібні подарунки. І тут кожне з пари може проявити фантазію, турботу й увагу, щоб догодити своїй половинці. 

     Наприклад, дружину можна потішити якоюсь унікальною прикрасою, статуеткою, декоративною дрібничкою з благородного металу. А чоловіка — срібною каблучкою чи набором ексклюзивних запонок. Та якщо ви бажаєте відійти від традицій — це теж непогано. Важливо, щоб у подарунок ви заклали свою любов та відданість і щоб він був потрібним для вашої половинки. 

     Подарунки від гостей на 25 річницю весілля трохи відрізнятимуться. Вони мають бути актуальними для обидвох “молодят”. Орієнтуйтеся на вподобання і потреби сім’ї. Гарним презентом може бути срібна ікона, набір срібного посуду або навіть… путівка у весільну подорож. А чому ні?  Близькі люди будуть вдячні вам за такий сюрприз. 


     І ще… Ледь не забули. Гірко!

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!