Металеві ліжка – популярний вибір

  • Металеві ліжка зараз у моді, бо користуються попитом не менш, аніж звичайні дерев’яні. Різноманітність стилів цих спальних місць з металу, представлених на сучасному ринку продажів, означає, що можуть поєднуватися з будь-яким дизайном інтер’єру, чи то класика, чи модерн, або хай-тек. Такі ліжка можуть стати одним з головних елементів усієї кімнати.

    Характеристики металевих ліжок

    Металеве ліжко величне своїми простими лініями та гарними ажурними витворами мистецтва в узголів’ї. У багатьох випадках спальні місця з металу не комплектуються шухлядами та різними іншими нішами, але вони мають свої особливості, зокрема:  

    • Метал. Як матеріал він досить важкий, грубий, але якщо зробити тонкі ніжки та коване узголів’я, то спальне місце стане легшим. Перевагою даних ліжок є їх міцність, адже можуть витримувати великі навантаження, а також вони довговічні. Так як виготовлені  з міцного сплаву, не існує обмежень з максимальною допустимою вагою. Для двоспальних ліжок є додаткові опори, щоб запобігти прогину.
    • Різноманітність форм. Такі ліжка можуть мати строгий вигляд або ж якусь геометричну форму. За допомогою різного дизайну, до прикладу розкішне металеве узголів’я, Ваша спальна кімната буде виглядати вишукано та дорого.
    • Металеві поверхні. Досить часто покривають порошковою фарбою. Найпопулярніші кольори – це чорний та білий, але можна і іншими кольорами, залежить вже від Вас. Також рекомендовано, щоб метал був оброблений додатково засобом проти іржі.
    • Вартість. Ліжка з металу, зазвичай, дорожчі, ніж з дерева, це і очевидно. Ціна залежить від металу, яка у нього товщина, якість фарби, а ще міцності усіх компонентів.

    Як правильно доглядати за металевими ліжками?

    Для того щоб найкраще доглядати за ліжками з металу, то необхідно регулярно видаляти бруд, а для цього потрібна ганчірка. Змочіть її водою, а потім протріть залізні деталі конструкції. Як варіант, то можна ще використовувати неабразивний миючий засіб, але якщо Ви захочете, бо покриття може подряпатися. А вже подряпини та відколи обов’язково призводять до появи іржі.

    Для видалення бруду, а також корозії, то скористайтеся м’якою щіткою. Добре промийте та висушіть поверхню для того, щоб не запобігти іржі. Якщо Ви будете правильно доглядати, то металеві ліжка прослужать набагато довше, більше ніж 15 років.

  • На сьогодні побутова хімія просто вражає, адже вона різноманітна. Є навіть спеціальні аерозолі, серветки тощо саме для металевих меблів. У цих засобах міститься віск, що відштовхує вологу та дає захист. Окрім того, вони видаляють пил і після витирання з’являється блиск на виробі.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!