Вибираємо праску: які параметри важливі

  • Праска, відпарювач чи прасувальна система – прилади, які у кожному домі знайдуть своє застосування. Головне – зручність у використанні та ефективність у застосуванні.

    Багатофункціональні пристрої з функцією авто відключення, системою «крапля-стоп», самоочищенням від накипу, вертикальним відпарюванням знайдете на сайті https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/utugi.html. В асортименті представлені потужні праски, відпарювачі, парові системи, гладильні системи від таких брендів, як Philips, Tefal, Braun, Rowenta, Zelmer, Xiomi, Delfa, Russell Hobbs та інші.

    Близько 400 товарів від 369 гривень. Як для домашнього використання, так і для швейних ательє та підприємств. Асортимент  включає передові моделі, які забезпечують бездоганний вигляд вашого одягу та елементів текстилю в інтер’єрі.

    Плануючи покупку, детально вивчіть  характеристики, оскільки ціна на праски залежить від функцій та можливостей конкретної моделі.

    Які бувають праски і як вибрати праску правильно?

    Звичайні

    Мають простий набір функцій, використовуються для прасування всіх типів тканини.

    Дорожні

    Легкі та компактні. Такі моделі мають індивідуальний функціонал, в залежності від виробника. За допомогою даного підручного агрегату вам вдасться швидко привести свій одяг в порядок в поїзді, на дачі, в автомобілі.

    Відпарювачі

    З функцією пароутворення. Ідеально підходять як для дому, так і для бізнесу. У домашньому використанні вони стають незамінними помічниками для швидкого відновлення форми одягу. Для бізнесу, особливо магазинів одягу, ательє та ресторанів, вони дозволяють підтримувати ідеальний стан товарів та текстилю.

    Праска з парогенератором

    Ефективніші за стандартні моделі: для розгладження складок не потрібно повторно наповнювати рідиною. Пристрої дозволяють швидко погладити велику кількість виробів, виконаних з різних тканин. За цією причиною купити праску з парогенератором вигідно для шоурумів  та магазинів одягу, хімчисток, ательє.

    Прасувальна система

    Прасувальна система зазвичай має три елементи: парову праску, парогенератор і спеціальну прасувальну дошку. Вони оснащуються додатковими опціями, як от підігрівом дошки для двосторонньої прасування, наддувом  для створення повітряної подушки для обробки і т.д.

    Парова система

    Відрізняється від прасувальної  тим, що основну функцію тут відіграє відпарювач. Така парова система використовується також для розгладження та знезараження оббивки м’яких меблів, гардин, килимів, дитячих іграшок та лежанок для домашніх тварин.

    При виборі праски важливо звертати увагу на такі характеристики як:

    –           Потужність праски

  • –           Пароутворення

    –           Матеріал та форма підошви

    –           Об’єм резервуара

    Для полегшення процесу прасування та вибору свого варіанту перед купівлею звертайте увагу також на такі функції, як: захист від накипу, автоматичне вимкнення, протикапельна система, система самоочищення.

    Обрати найкращу модель, щоб побутовий прилад прослужив довго та підходив під ваші потреби та бажання допоможуть менеджери Фокстрот. Для замовлення переходьте на сайт https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/utugi.html та замовляйте свій варіант.

     

     

     

    Реклама

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!