Анонімні агітатори закликають івано-франківців не платити за комунпослуги

  •  Як повідомила прес-служба КП «Єдиний розрахунковий центр», мешканці Івано-Франківська скаржаться, нібито за останні кілька днів від «дверей до дверей» ходять якісь агітатори, розповсюджуючи неправдиві твердження про роботу комунального підприємства. Зокрема, ці люди закликають не платити за комунальні послуги, мовляв підприємство протримається до кінця виборів. Більше того, пропагандисти поширюють думки, що «ЄРЦ» збирає гроші на виборчу кампанію кандидата у народні депутати Олександра Сича.

    «Поширювана інформація збігається з наклепами, які на комерційній основі розповсюджуються в місцевих ЗМІ одним з колишніх очільників міської комуналки, – пояснює заступник директора підприємства Руслана Василюк. – Ці громадяни твердять, що після виборів “ЄРЦ” ліквідують, а отже платити кошти навіть за надані послуги безглуздо. І якщо мова йде про політичну боротьбу, то можу припустити, що такі нечисті методи є унікальними для всієї України».

    За словами Руслани Василюк, безпрецедентний тиск, який вже кілька місяців чиниться на комунальне підприємство Івано-Франківської міської ради, не може не впливати на повноту та якість виконання ним своїх статутних цілей. «Тож «ЄРЦ», яке є суб’єктом господарювання, що відповідає за одну з ланок життєзабезпечення міста, закликає не робити підприємство заручником брудної політичної боротьби», – зазиває заступник директора «ЄРЦ».

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!