Прикарпатські «ударівці» прибрали Замкову гору у Галичі

  •  24 серпня представники обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», за участю кандидатів у народні депутати по одномандатних виборчих округах Володимира Чорноуса, Володимира Гергелюка та Олега Нижника, долучилися до всеукраїнської акції «Очистимо Україну».

    За українською традицією, перш, ніж святкувати, треба хату прибрати. Тому перед святкування Дня незалежності України партія «УДАР» вирішила очистити міста та села від сміття, яке накопичилося за кілька останніх років. По всій країні акція пройшла в тих куточках населених пунктів, до яких не доходять руки у влади, але які є улюбленим місцем відпочинку нашої громади.

    Більше 100 активістів прикарпатського «УДАРу» прибрали територію біля Галицького замку на Замковій горі у м. Галич. «Місце вибрано доволі символічно. Галич свого часу був столицею нашої держави після повалення Київської Русі, коли татари спалили у 1240 році стольний град Київ. Древній Галич є стартовим майданчиком для початку прибирання України не тільки від того сміття, яке ми сьогодні бачимо, але й від того сміття, яке треба очистити, в першу чергу, зі своїх душ і сердець, подолати нечисті речі пов’язані з корупцією й іншими негативними моментами, що не дають розвиватися нашій державі», – зазначив голова Івано-Франківської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Роман Чернега.

    На переконання «ударівців», Україна потребує ретельного очищення від корупціонерів та «тушок»; від застарілих «порядків», коли громадяни приходять до чиновника «на поклон», щоб тільки він виконав свою роботу; від бюрократичних перешкод, наприклад, щодо початку та розвитку бізнесу; від темряви, яка охопила державні фінанси; від бруду у соціальній політиці, коли одні мусили виживати, отримуючи мізерну заробітну плату, а інші отримували надприбутки і соціальну допомогу.

  •  

     

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!