Вночі невідомі дрони масово атакували Краснодарський край

  • Міноборони Росії заявило про збиття 43 ударних БпЛА над територією Краснодарського краю.

    У ніч на п’ятницю, 21 червня, у Краснодарському краю Росії пролунала серія вибухів. Як повідомляють російські ЗМІ, регіон масовано атакували невідомі ударні БпЛА.

    За даними Telegram-каналу Astra, перша серія вибухів пролунала в місті Ейськ Краснодарського краю. Місцеві жителі повідомляли, що внаслідок атаки розпочалась пожежа. У Ейську розташований аеродром, з якого росіяни регулярно атакують Україну, повідомляє Zaxid.net.

    За даними аналітичної групи «Dnipro OSINT з Гарбузом», у Ейську Краснодарського краю сталась пожежа на території 726-го навчального центру військ протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗС Росії. Ймовірно, пожежа спалахнула внаслідок нічної дронової атаки.

    Також вибухи пролунали Темрюкському та Сіверському районах Краснодарського краю та самому Краснодарі. Жителі Краснодару повідомляли про пожежу на нафтобазі. В оперативному штабі заявили про масовану атаку дронами, яку нібито відбили.

    «У Темрюкському районі уламки впали на гостьовий будинок. Загиблих та постраждалих немає. Постояльців готелю евакуювали. Серйозних руйнувань інфраструктури немає. На місці працюють служби екстреного реагування. Також атаку безпілотників було відбито в Ейському районі. Потерпілих із боку цивільного населення та руйнувань цивільної інфраструктури немає. На місці працюють оперативні спецслужби. Також в результаті роботи ППО в селищі Афіпському збиті ворожі БПЛА», – йдеться у повідомленні.

    В оперативному штабі Краснодарського краю повідомили про «падіння» безпілотника на території Ільського нафтопереробного завода, внаслідок чого розпочалась пожежа.

    «Надійшла інформація про падіння БпЛА на території Ільського НПЗ. Пошкоджено господарські споруди. Пожежу на площі 50 м² вже ліквідували», – йдеться в заяві.

  • Міноборони Росії запевняє, що загалом вночі ППО нібито збила 70 ударних безпілотників, з них 43 – у Краснодарському краю. Також окупанти заявили про атаку безпілотників у Криму.

    «Черговими засобами ППО перехоплено та знищено 70 БпЛА над територією Республіки Крим та над акваторією Чорного моря, 43 БпЛА над територією Краснодарського краю та один БпЛА над територією Волгоградської області», – заявили у міноборони Росії.

    До теми: Внаслідок масованої атаки росіян пошкоджені об’єкти енергосистеми в чотирьох областях

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!