Хмарно та дощ: погода в Івано-Франківську 23 червня

  • В Івано-Франківську сьогодні, 23 червня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами.

    Уночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ, проте ближче до вечора він закінчиться, пише “Галицький кореспондент“.

    У Франківську температура коливатиметься від +18 до +23 градусів за Цельсієм. Сонце зійде на небо о 05:16, а зайде – о 21:31.

    Український гідрометеорологічний центр повідомляє, що сьогодні по Україні буде хмарно з проясненнями.

    Уночі у західних, місцями і північних областях, вдень в Україні, крім Волинської, Луганської, Донецької та південних областей, короткочасні дощі, грози, в окремих районах Чернівецької, Хмельницької, Вінницької, Черкаської та Чернігівської областей град та шквали 15-20 м/с; в Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях впродовж доби значні дощі.

    Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 15-20°; вдень 29-34°, у західних та північних областях 23-28°, в Карпатах 18-23°.

    Попередження про небезпечні метеорологічні явища

    23 червня у західних, вдень і у північних, центральних та Харківській областях грози, в окремих районах Чернівецької, Хмельницької, Вінницької, Черкаської та Чернігівської областей град та шквали 15-20 м/с; вночі та вдень у Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях значний дощ, І рівень небезпечності, жовтий.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!