• Стрічка про Стуса у топах: 10 найновіших фільмів на Netflix, які очолили рейтинг найпопулярніших

  • Це найактуальніші новинки, які вже завоювали прихильність багатьох глядачів.

    Список найпопулярніших фільмів на Netflix очолили нові стрічки, які нещодавно з’явилися у світі кіно. 

    Незалежно від того, який жанр ви віддаєте перевагу – драму, комедію, трилер чи фантастику – серед наших рекомендацій ви обов’язково знайдете щось цікаве для себе, передає Кіно 24.

    “Сімейна справа”

    За сюжетом, несподіваний роман призводить до комічних наслідків для молодої жінки, її матері та її боса. Кожен з них бореться зі своїми власними складнощами, пов’язаними з коханням, сексуальністю та пошуком своєї ідентичності.

    Разом вони проходять через низку кумедних та зворушливих ситуацій, намагаючись знайти баланс між особистим життям та професійними обов’язками. Їхні взаємини стають джерелом численних курйозних моментів, які змушують їх сміятися над собою і водночас роблять їхні зв’язки міцнішими.

     

    “Шлях відплати”

    Цей бойовик та трилер 2024 року розповідає захопливу історію про спецпризначенку, яка повертається до рідного міста в пошуках відповідей щодо загадкової загибелі свого батька. Занурюючись у минуле, вона поступово розкриває небезпечну змову, яка загрожує не лише їй, а й усім жителям міста.

     

    “Спадщина”

    Після смерті багатого дядька розрізнена родина змагається за частину його статків у величному маєтку, що аж кипить складними головоломками й загадками. У цьому захопливому фільмі головні ролі виконують Мацей Штур, Ґабріела Мускала та Франек Сломіньскі, які втягують глядачів у напружену та загадку історію про змагання за спадщину, де кожен персонаж має свої власні таємниці та секрети.

     

    “Заборонений”

    Серед найпопулярніших фільмів на Netflix також є українська стрічка про Василя Стуса під назвою “Заборонений”. Це епічна історія про молодого поета, який не міг миритися з безправним становищем українців у Радянському Союзі та віддавав виклик тоталітарній системі. Василь Стус говорив те, про що мовчали мільйони, і не зупинявся навіть перед постійним тиском і погрозами, навіть під час заслання.

    Цей фільм є реальною історією невпинного борця за правду і справедливість, історією кохання і зради, де висвітлюються ключові питання людської гідності та підлості. Василь Стус віддавав усе заради своєї переконаності та принципів, ставши символом опору й незламності.

    Серед найпопулярніших фільмів також такі стрічки:

    •  “Цілуючи дівчат”
    •  “Дракула. Невідома історія”
    •  “Пастка”
    •  “Кохання та інші неприємності”
    •  “Червоний дракон”
    •  “Ультрамен: Сходження”

    До теми: Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!

    НАШІ КОЛУМНІСТИ ТА БЛОГЕРИ

    Деркачова ОльгаДеркачова Ольга

    100 вражень однієї виставки

    Якщо говорити про мистецькі виставки, то я радше звичайна глядачка, випадкова перехожа, яка забігає до виставкової зали коли під настрій, коли бо є вільний час, коли щоб перечекати негоду чи перебути черговий межовий стан, а коли й просто, бо по дорозі. Я не відстежую, що та коли має експонуватися, але якщо маю можливість то заходжу

    Палій ЮліяПалій Юлія

    Блог дружини військового: Я не хотіла, щоб він воював

    …але розуміла, що в нас немає вибору. Ми з Вовою слухали виступ президента Америки 21 лютого 2022 року пізно увечері. Сумнівів не залишалося жодних в тому, що Росія таки нападе на нашу країну. На той момент чіткого розуміння що треба робити чи як правильно підготуватися не було. Відчуття розгубленості й страху трохи плутали всі думки

    Рязанцева ЯнаРязанцева Яна

    10 міфів про український схід: чи зможемо ми колись подолати уявні бар’єри?

    Стереотипами земля повниться. Наш світогляд часто ґрунтується на хибних уявленнях про інших людей, міста, регіони, та що там — навіть про самих себе. Стереотипи заповнюють пробіли в реальних знаннях. Якщо на власні очі не бачили, не були, не знаємо — здатні вірити будь-чому. Наша країна настільки велика й різноманітна, що нам не вистачає особистих зв’язків,

    Магда ЄвгенМагда Євген

    Пропорція для Путіна

    Останні тижні переконливо продемонстрували, що Путін не лише погано знає історію, але і як менеджер дуже слабенький. Він намагається застосувати методи неефективного впливу, брати кількістю, а не якістю там, де потрібно діяти раціонально та точно. Міф про «велич Росії» руйнується не лише діями ЗСУ, але і протестами мобілізованих росіян. Варто нагадати, що на старті широкомасштабного