Жіночі кросівки Nike — історія, вибір, популярні моделі

  • Жіночі кросівки Nike надзвичайно популярні серед жінок різного віку в усьому світі. Якість та зручність — відмінні риси бренду Nike. В Україні величезний перелік різноманітних моделей жіночих кросівок Nike можна знайти на сайті магазину Sport city. Навіть найвибагливіші панянки можуть задовольнити всі свої потреби та забаганки відвідавши цей магазин або перейшовши на https://sportcity.ua/category/women/shoes/krossovki-i-kedy/brand-nike/. 

    Історія кросівок 

    Кросівки — це не просто зручне взуття для спортивних тренувань. Сьогодні вони присутні в гардеробі кожного . Так було не завжди. З часом кросівки перетворилися зі суто спортивного екіпірування на взуття на кожен день. 

    Перше взуття схоже на кросівки з’явилося у XVIII ст. Тоді це було недороге, практичне, каучукове взуття  для бідних. У 1892 році розпочалося масове виробництво  зручніших моделей на гумовій підошві, які назвали кеди. В 50-60 х роках XX століття це взуття стало популярним серед простих людей, які оцінили їхню практичність і низьку ціну порівняно з класичними шкіряними туфлями. У 80-90 роки спортивні бренди розпочали співпрацю з зірками спорту та шоу-бізнесу. Це перетворило кросівки у модне доповнення , яке одягали як зі спортивним одягом, так і з джинсами чи діловими костюмами. У 2000 х роках спортивне взуття стало частиною масової моди. Багато людей використовують кросівки як інвестицію, предмет колекціонування або спосіб самовиразитися. 

    Особливості жіночих кросівок Nike 

    Історія взуття Nike нараховує десятки років. Бренд був заснований у 1964 р. американським атлетом Філом Найтом та його тренером Біллом Бауерманом. 

    Компанія Nike запровадила різноманітні інновації в свою продукцію : 

    • вафельна підошва. Зменшує масу взуття та збільшує поштовх при бігу;
    • амортизаційна системи, яка продовжує термін використання;
    • підошва Nike React. Для її виготовлення використовують м’який та пружинистий піноматеріал React;
    • смарт-взуття. Керування зі смартфону та надання можливості авто шнурування.

    Популярні моделі жіночих кросівок Nike

    Nike виготовила безліч моделей кросівок, які стали найпопулярнішими у світі. 

    Наприклад, модель Nike Air Max відома вбудованою спеціальною повітряною подушкою. Ще одна дуже відома лінія кросівок — Nike Air Force. Задумувалась вона для баскетболістів, основою дизайну є трекінгові черевики. Різняться ці кросівки високоміцною підошвою Cupsole. Випускають як високі, так і низькі моделі. Інша популярна лінійка — Nike Dunk продається із середини 80 х. Спочатку вона задумувалась для баскетболістів, скейтбордерів, практикантів паркуру та інших екстремальних видів спорту, але з часом модель переробили і для повсякденного використання. Незвичайний малюнок протектора забезпечує кросівкам місце зчеплення з різними поверхнями. 

    Ці та багато інших моделей жіночих кросівок Nike можна знайти у магазинах Sport city, за найдемократичнішими цінами. При виборі кросівок обов’язково враховують деякі фактори: ціль, матеріал, розмір, дизайн, сезон, колір та оригінальність взуття. 

    На даний час Nike залишається одним з найпопулярніших виробників жіночих кросівок.  Логотип бренду відомий в усьому світі. Кросівки Nike носять як спортсмени, зірки шоу – бізнесу, політики, інші відомі люди, так і звичайне населення планети. Недарма слоган бренду Nike звучить як:” Just do it! “(Просто зроби це!). 

  •  

     

     

     

     

    реклама

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!