На Прикарпатті двоє людей загинули у ДТП

  • 28 липня близько 10:30 у Косівській тергромаді сталася ДТП. На проїжджій частині моста у населеному пункті Яворів водій вантажівки «ЗІЛ 131» не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Опісля з’їхав з моста у річку.

    Як результат, 55-річний керманич, місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці, повідомляють у поліції.

    Ще одна смертельна аварія трапилася 29 липня о 05:40 в Снятині. 56-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter 313 рухався у сторону Чернівців. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет, та допустив зіткнення з бетонною електроопорою.

    Внаслідок ДТП 41-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні.

    Водій-тверезий.

    За обома фактами слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

  • Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

    До теми: У Києві задушили іноземця та відібрали у нього 7 мільйонів гривень

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!