У Долині мотоцикліст наїхав на віз

  •  
    Троє травмованих за минулу добу, 29 серпня, на автошляхах краю: за фактами дорожньо-транспортних пригод поліція Прикарпаття розпочала кримінальні провадження.
     
    Автопригода з травмованою пасажиркою мотоцикла мала місце у Долині, а з водієм легковика – у Тлумацькій громаді, пише Галицький кореспондент з посиланням на обласну поліцію. 
     
    Перша аварія трапилась 29 серпня близько 21 години у Долині. Відомо, що 17-річний мотоцикліст, місцевий мешканець, не дотримався безпечної дистанції та здійснив наїзд на гужовий транспорт. Останнім керував житель Долинської громади, 1966 року народження. В результаті аварії пасажирка мотоцикла, мешканка Долини, 2009 року народження, госпіталізована до Івано-Франківської дитячої обласної лікарні. У керманича взяли кров на алкоголь.
     
    Наступна аварія відбулась о 23:15 між населеними пунктами Озеряни та Живачів. На місці події поліцейські з’ясували, що на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля «ДАФ» з причепом, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем «Фольцваген Кадді». Останнім керував 65-річний мешканець Чернелицької ТГ. Керманич «Фольцваген Кадді» отримав травми, його доставлено до лікарні. Водії тверезі.
     
    За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.
     
     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!