Прикарпатські правоохоронці затримали палія автомобіля

  • У ніч з 10 на 11 вересня на паркувальному майданчику по вулиці Довженка, що в Івано-Франківську, зловмисник облив автомобіль Hyundai Tucson легкозаймистою сумішшю та підпалив його. З місця події фігурант втік.

    Першими займання побачили жителі тамтешньої багатоповерхівки, повідомляють у поліції. Мешканці викликали правоохоронців і рятувальників. Вогнеборці загасили пожежу. На щастя, ніхто не постраждав. Поліцейські ретельно оглянули місце події та навколишню територію. Слідчі вилучили речові докази: змиви, обгорілі частини автомобіля, запальничку тощо. 

    39-річного франківця затримали за місцем тимчасового проживання. Правоохоронці провели обшуки. Вилучили мобільний телефон, банківські карточки, одяг та інші речові докази.

    Наразі з’ясовують мотив вчинення злочину та встановлюють ймовірних спільників затриманого. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозри за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. За скоєне затриманому може загрожувати покарання до 10 років ув’язнення.

    До теми: На Тернопільщині працівники пошти привласнили дронів для ЗСУ на 6 мільйонів гривень

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!