Ще одні дебати з Трампом: Гарріс прийняла запрошення від телеканалу СNN

  • Якщо Трамп погодиться, вони мають відбутися 23 жовтня.

    Чинна віцепрезидентка та кандидатка у президенти США Камала Гарріс прийняла запрошення телекомпанії CNN на ще одні дебати зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Про це американська політикиня повідомила у соцмережі X, передає Суспільне.

    “Я із задоволенням візьму участь у повторних президентських дебатах 23 жовтня”, — йдеться у дописі Гарріс.

    Вона висловила сподівання що Трамп “приєднається” до неї.

    Як пише CNN, голова передвиборчої кампанії Гарріс Джен О’Меллі Діллон заявила, що у Трампа “не повинно виникнути проблем зі згодою на ці дебати”.

    У жовтні CNN пропонує кандидатам формат, схожий на червневі дебати між Трампом і президентом Джо Байденом. Опонентам пропонують перебувати у студії з модератором протягом 90 хвилин без аудиторії.

    Перші дебати

    Перші дебати Трампа відбулися із чинним президентом США Джозефом Байденом у ніч проти 28 червня (за київським часом). За оцінками ЗМІ та опитаних виборців, Трамп переміг. Після цього “поєдинку” Джо Байден знявся з передвиборчих перегонів. Його замінила віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка нині балотується на посаду президента від демократів.

  • Другі передвиборчі дебати Трампа відбулися 10 вересня (у ніч проти 11 вересня за Києвом) вже проти Гарріс. Згідно з опитуваннями телеглядачів, на них перемогла Гарріс, хоча Трамп вважає, що переміг він.

    До теми: За результатами перших дебатів більшість глядачів у США вважали, що Гарріс виступила краще

    Трамп більше не хоче брати участь у президентських дебатах, бо “він виграв”

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!