ТОП -5 блютуз колонок до 2000 гривень: яку обрати

  • Потрібна найкраща блютуз колонка для подорожей або вечірок? Ми зібрали ТОП-5 моделей, які вас точно не розчарують

    Основною функцією портативної колонки є відтворення аудіофайлів за допомогою Bluetooth або через дротове з’єднання з різних пристроїв, таких як мобільний телефон чи комп’ютер. Компактні, зручні, без проводів — їх можна брати з собою всюди. А ще такий пристрій дуже зручний для вчителів, студентів та всіх фахівців, яким коли-небудь доводилося виступати з презентаціями. Завдяки невеликим, але потужним динамікам, ви можете легко включати невеликі відео в свої презентації, не турбуючись про звук. Коли потрібна найкраща блютуз колонка, варто звернути увагу на її потужність, час автономної роботи та якість звуку.

    Як вибрати блютуз колонку?

    Перед покупкою варто звернути увагу на декілька важливих моментів:

    • Потужність і якість звуку.

    1,5—2 Вт – гучність таких колонок буде не вище ніж у телефона, але її буде достатньо для прослуховування підкастів.

    10 Вт – потужності вже вистачить, щоб слухати музику на вулиці, але відходити від колонки не можна, далеко не буде чути;

    15–20 Вт – потужності буде достатньо, щоб дивитися ролики на ноутбуці, тобто ви можете використовувати блютуз колону як домашню стаціонарну акустику.

    20—40 Вт – з такою потужністю можна слухати музику на вулиці невеликою компанією.

    Від 40 Вт – з портативними колонками такої потужності можна уже влаштувати гучну вечірку. Втім, не слід орієнтуватись на максимальні характеристики, адже зайва потужність — це велика вартість, збільшені габарити і менший час роботи акумулятора.

    • Час автономної роботи. Від цього залежить, скільки часу ви зможете насолоджуватися музикою без підзарядки.
    • Захист від води та пилу. Це особливо актуально для тих, хто любить проводити час на природі.
    • Розміри та портативність. Якщо ви плануєте брати колонку з собою, переконайтеся, що вона зручна для транспортування.

    ТОП-5 блютуз колонок до 2000 грн

    Якщо вам потрібна найкраща блютуз колонка за доступною ціною, високою якістю звуку та надійністю, наш рейтинг допоможе зробити правильний вибір.

    5 місце: Колонка портативна 2E SoundXPod 

    Ця модель відзначається компактністю і хорошим звуком для свого розміру. Потужність 15 Вт і захист від води IPX6 роблять її ідеальним варіантом для активного відпочинку – її можна взяти на пляж, прогулянку на велосипеді або пікнік у лісі та не боятися зіпсувати. З бездротовою SoundXPod ви завжди будете з улюбленою музикою завдяки 24 годинам автономної роботи.

  • 4 місце: Колонка портативна Tronsmart Element T6 Mini 

    Ця колонка відома своєю тривалою автономною роботою — до 24 годин на одному заряді. Окрім того, вона має функцію 360-градусного звуку, що робить її відмінним вибором для вечірок. Компактна, стильна і ще й за дуже доступною ціною.

    3 місце: Портативна колонка JBL Go Essential 

    JBL Go Essential — потужністю 3,1 Вт та часом роботи до 5 годин, що достатньо для повсякденного використання вдома чи на природі.

    2 місце: Колонка портативна Xiaomi Mi Portable 

    Xiaomi відома своїми технологічними рішеннями, і ця колонка не є винятком. Легка, стильна та потужна. Вона має потужність 16 Вт чистого звуку та до 13 годин музики без перерв, водозахист IPX7, тож їй не страшні ні дощ, ні пляжні тусовки. Ідеальна для активних вихідних чи відпочинку на природі.

    1 місце: Колонка JBL GO 4 

    Лідером нашого рейтингу є JBL GO 4. Ця компактна колонка пропонує чудову якість звуку і час автономної роботи до 7 годин, що робить її ідеальним вибором для будь-яких умов. Чудовий варіант для тих, кому потрібна міні-колонка з якісним звуком.

    Вибір блютуз колонки залежить від ваших потреб та вимог. Якщо вам потрібна блютуз колонка для подорожей чи домашнього використання, обирайте модель, яка поєднує якість звуку, портативність та надійність. Серед ТОП-5 варіантів ви точно знайдете ту, яка стане вашим надійним супутником та зручним в користуванні девайсом.

     

     

    реклама

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!