“Перевезення мотоциклом”: прикарпатець організував схему перетину кордону для ухилянтів

  • Поліцейські затримали фігуранта на гарячому, під час отримання грошей від чоловіка, що підлягає мобілізації.

    10 тисяч доларів за перетин кордону: прикарпатські поліцейські разом з СБУ викрили організатора незаконного бізнесу. Мова про 27-річного мешканця Коломиї, пише “Галицький кореспондент“.

    Слідчі встановили, що зловмисник налагодив незаконний маршрут через державний кордон України. Чоловік раніше не судимий.

    Свого “клієнта” фігурант мав перевезти мотоциклом в прикордонну зону Чернівецької області. Маршрут пролягав карпатським високогір’ям, лісами, поза пунктами пропуску, аж до румунського кордону.

    Свої послуги “перевізника” коломиянин оцінив у 10 тисяч доларів.

    “Гроші від військовозобов’язаного чоловіка фігурант отримав ввечері на одній із вулиць в Коломиї, та одразу ж був викритий поліцейськими. Під час обшуку правоохоронці вилучили кошти, отримані від протиправної діяльності, мобільний телефон та інші речові докази”, – йдеться у матеріалі.

  • Слідчі уже оголосили фігуранту підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Процесуальне керівництво у справі здійснює Коломийська окружна прокуратура.

    Читайте також: Британська розвідка оцінила останні тенденції наступу РФ на Донеччині

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!