Викрали й катували іноземця: у Києві росіянин очолив банду рекетирів

  • Вони вимагали у чоловіка 100 тисяч доларів США.

    За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили про підозру чотирьом чоловікам, один з яких є громадянином РФ, у викраденні громадянина Туреччини, вимаганні у нього грошей, розбої та катуванні, пише “Галицький кореспондент“.

    СБУ повідомляє, що банду очолював громадянин РФ.

    За даними слідства, підозрювані хотіли отримати від постраждалого, який займався операціями з криптовалютою, 100 тис доларів США. З цією метою на чоловіка біля його будинку надягнули кайданки та із застосуванням сили і погроз заштовхали до багажника автомобіля.

    Далі його привезли до гаражного боксу, де утримували тривалий час без їжі та води, вимагаючи гроші. Під примусом потерпілий одразу перерахував 2 300 доларів США на підконтрольний підозрюваним криптогаманець.

    Згодом викраденого чоловіка намагалися вивезти за межі Києва, але їх затримали правоохоронці.

    Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників та в автомобілях, якими вони користувались, виявили та вилучили зброю і наркотичні речовини.

    Наразі підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Призначено низку експертиз, виконання яких триває.

    До теми: Викрали людину та вимагали неіснуючі борги: на Прикарпатті викрили злочинців

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!