“Підписувала від імені директора”: на Прикарпатті судитимуть бухгалтерку, яка підробляла документи для бронювання військовозобов’язаних

  •  
    В подальшому ці документи були направлені для погодження до Міністерства оборони України.
     
    На Івано-Франківщині судитимуть бухгалтерку, яка підробляла документи для бронювання військовозобов’язаних. Про це пише “Галицький кореспондент”, посилаючись на прокуратуру Івано-Франківської області.
     
    Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно бухгалтерки суб’єкта господарювання за фактом службового підроблення (ч.1 ст. 366 КК України).
     
    Слідство встановило, що у травні 2022 року бухгалтер товариства з додатковою відповідальністю подала підроблені документи для бронювання військовозобов’язаних чоловіків.
     
    Обвинувачена склала та підписала від імені директора ТзДВ службові документи із неправдивими відомостями щодо трьох чоловіків, видавши їх за працівників товариства.
     
    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!