Автосервіс та дрони: лісівники Прикарпаття продовжують допомагати ЗСУ

  • 16 дронів від лісівників Карпатського лісового офісу поїхали на передову. Ці «пташки перемоги» без зусиль можуть знищувати важку техніку ворога чи утилізовувати бліндажі та піхоту oкупантiв, повідомляє Галицький кореспондент.

    З вірою у Збройні сили України, з надією на перемогу, лісівники Карпатського лісового офісу, витрачаючи власні кошти, активно допомагають армії з перших днів повномасштабного вторгнення. Лісівники постійно перебувають на зв’язку з колегами-воїнами. Намагаються оперативно закривати усі їхні потреби.

    «На фронті ситуація змінюється щохвилинно. Те, що було актуальним одного дня, наступного уже може втратити свою цінність. Ми розуміємо, що потрібно усі сили зосередити на боротьбі за перемогу. А для цього армія і тил мають бути разом. Тому ми продовжуємо активно виконувати запити військових частин, підтримувати наших захисників на фронті, щоб наблизити перемогу», – зауважує Ігор Чебан, директор офісу.

    Нещодавно лісівники відремонтували пікап Ford Ranger для 68-ї єгерської бригади. Авто вірою і правдою служило захисникам на Покровському напрямку, але в останньому бою зазнало значних пошкоджень. Покійний майстер лісу Ямницького лісництва філії “Івано-Франківське лісове господарство” Іван Ленюк ще встиг відправити авто до колег на ремонт, а згодом героїчно загинув внаслідок мінно-вибухової травми.

    Лісівники не припиняють допомагати ЗСУ: ремонтують і закуповують автомобілі, запчастини, спецінструмент, тепловізори, зарядні станції, обігрівачі, медикаменти та продукти харчування та ін.

    До теми: Традиція співжиття: в Івано-Франківську презентували виставку «Дерева-воїни»

  •  

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!