У Коломиї перехожі спіймали чоловіка, який на зупинці пограбував жінку

  •  
    Грабіжник підійшов до потерпілої, побив та відібрав особисті речі.
     
    Перехожі громадяни допомогли затримати нападника, коли той хотів втекти з місця злочину. Слідчі поліції вже повідомили про підозру зловмиснику за скоєння грабежу, зазначають на сторінці поліції області.
     
    Минулих вихідних у Коломиї зловмисник на зупинці громадського транспорту завдав кілька ударів в область обличчя 60-річній жительці П’ядицької ТГ. Опісля вирвав із рук сумку та намагався втекти. Грабіжника допомогли затримати небайдужі громадяни. На допомогу прибули поліцейські та слідчо-оперативна група поліції.
     
    Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 48-річний мешканець району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки аналогічних злочинів.
     
    Фігуранта затримали у процесуальному порядку. За погодженням з окружною прокуратурою Коломиї слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.
     
    Санкція статті передбачає максимальне покарання до десяти років позбавлення волі. Сьогодні суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!