Помер колишній міський голова Болехова Мирон Чекан

  •  
    На 76-му році життя перестало битися серце колишнього міського голови Чекана Мирона Васильовича.
     
    5 жовтня 2024 року, після важкої виснажливої хвороби, відійшов у засвіти колишній міський голова, секретар міської ради VI демократичного скликання Чекан Мирон Васильович. Про це повідомили на сторінці Болехівської міської ради.
     
    Його життєвий шлях був зразком людської гідності, працелюбства та професійного керівництва. За часи своєї трудової діяльності зробив великий та вагомий вклад у розбудову рідної громади.
     
    Мирон Васильович народився 7 серпня 1948 року в селі Сенечів Долинського району в селянській сім’ї. Тут виріс, навчався у Сенечівській 8-річній школі. У 1965 році закінчив 9-й клас Голятинської середньої школи Міжгірського району Закарпатської області.
     
    Трудову діяльність розпочав у Вигодському лісокомбінаті на посаді приймальника нижнього складу.
     
    З 1966-го до 1970 року навчався в Закарпатському лісотехнічному технікумі. Після закінчення навчального закладу був направлений на роботу працівником цеху щитових будинків Вигодського лісокомбінату.
     
    З 1971-го до 1973 року проходив військову службу у військовій частині Білоруського військового округу. Відтак до 1981-го працював заступником голови профкому Болехівського лісокомбінату. З 1981-го до 1982 року працював старшим інженером відділу кадрів, начальником відділу кадрів Болехівського лісокомбінату.
     
    З липня 1982-го до червня 1988 р. працював заступником голови Болехівської міської ради. Очолював Болехівську міську раду з 1988-го до 1990 р. та з 1994-го до 1998 року. У період між головуванням працював начальником відділу кадрів Болехівського лісокомбінату.
     
    Мирона Васильовича знали як розсудливого, відповідального і доброго керівника, щирого друга, чуйну людину. Він був добрим сім’янином, люблячим батьком, дідусем. Завжди зберігав оптимізм та почуття гумору.
     
    Міський голова Іван Яцинин, Болехівська міська рада, колектив працівників виконавчого комітету Болехівської міської ради, управлінь, відділів висловлюють щирі співчуття родині, близьким, друзям, усім, хто знав покійного.
     
    “Згадуємо його добрим словом, щирою молитвою, дякуємо за його гідні вчинки та мудрі настанови. Світла пам’ять про Чекана Мирона Васильовича залишиться з нами, як і вдячні відгуки його друзів, колег. Вічна і світла пам’ять Вам, Мироне Васильовичу! Спочивайте з Богом!”, – йдеться в дописі.
     
    Прощання з Чеканом Мироном Васильовичем відбудеться сьогодні, 7 жовтня. Початок чину о 14 годині біля рідної домівки померлого.
     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!