• 50 Cent готує документальний серіал про Diddy на Netflix

  • 50 Cent планує частину доходів від серіалу спрямувати на підтримку жертв сексуального насильства.

    Стримінгова платформа Netflix розпочала роботу над новим документальним серіалом. Стрічка розкриє серйозні звинувачення проти відомого музиканта та бізнесмена P. Diddy.

    У центрі уваги проєкту будуть звинувачення у сексуальному насильстві, торгівлі людьми та іншій злочинній діяльності, яка тривалий час була прихованою від громадськості. Головним продюсером проєкту виступає репер 50 Cent. Про це стало відомо із видання Variety, пише Кіно 24.

    50 Cent готує серіал про P. Diddy

    Перші анонси щодо документального серіалу про скандального Diddy пролунали після того, як проти нього було висунуто кілька серйозних звинувачень. Станом на цей момент, чотири жінки публічно виступили зі звинуваченнями, серед яких була його колишня дівчина Кессі Вентура. Її позов став першим, що розпочав хвилю звинувачень, яка шокувала громадськість. Водночас у медіапросторі почало ширитися відео, де видно, як P. Diddy б’є Вентуру.

    Репер 50 Cent – головний продюсер документального серіалу, активно використовує свої соціальні мережі для розповсюдження матеріалів, які стосуються цієї справи. Одним із таких відео стало інтерв’ю з Марком Каррі, репером з Bad Boy Records, де він стверджує, що на вечірках Комбса жінкам підмішували наркотики в шампанське до того, як вони його випивали. Ці твердження значно посилюють масштаби звинувачень, вказуючи на можливі випадки контролю над жінками через наркотики.

    Ми прагнемо дати голос тим, кого ніхто не чув, і показати правдиву та збалансовану картину. Попри тривожні звинувачення ми наголошуємо, що історія Шона Комбса – це не вся історія хіп-хопу та його культури. Ми хочемо, щоб окремі вчинки не затьмарили значний внесок цієї культури, – зазначив 50 Cent.

    50 Cent також оголосив, що частина доходів від створення цього документального серіалу буде спрямована на підтримку жертв сексуального насильства. Він прагне не лише розповісти правду про Комбса, але й допомогти тим, хто постраждав від подібних злочинів, що робить проєкт не лише викривальним, але й соціально значущим.

    Цікаво, що не лише публічні звинувачення жінок та медіарезонанс привернули увагу до скандалу навколо Diddy. Колишній охоронець та люди з найближчого оточення музиканта також вирішили розповісти свою правду. Вони підписали угоду з Netflix, щоб стати частиною документального фільму, який продюсує 50 Cent.

    Що відомо про арешт P. Diddy

    17 вересня в Нью-Йорку поліція заарештувала Шона Комбса (P. Diddy), який добровільно приїхав у місто, очікуючи на висунення звинувачень.

    Цей арешт став черговою віхою у низці скандалів, що оточують зірку у 2024 році, коли проти нього було висунуто численні звинувачення у сексуальних домаганнях та фізичному насильстві.

    Упродовж року кілька жінок звинуватили Комбса в домаганнях та побитті, що поставило його в центр уваги не лише фанатів, але й правоохоронних органів.

    З огляду на масштаби справи та серйозність обвинувачень, цей випадок може стати поворотним моментом у житті Комбса, а також значущою подією у світі знаменитостей, де розслідування злочинів, пов’язаних із сексуальним насильством, дедалі частіше виходять на перший план.

    Читайте: P. Diddy — від реп-короля до секс-скандалу: історія падіння імперії

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!

    НАШІ КОЛУМНІСТИ ТА БЛОГЕРИ

    Деркачова ОльгаДеркачова Ольга

    100 вражень однієї виставки

    Якщо говорити про мистецькі виставки, то я радше звичайна глядачка, випадкова перехожа, яка забігає до виставкової зали коли під настрій, коли бо є вільний час, коли щоб перечекати негоду чи перебути черговий межовий стан, а коли й просто, бо по дорозі. Я не відстежую, що та коли має експонуватися, але якщо маю можливість то заходжу

    Палій ЮліяПалій Юлія

    Блог дружини військового: Я не хотіла, щоб він воював

    …але розуміла, що в нас немає вибору. Ми з Вовою слухали виступ президента Америки 21 лютого 2022 року пізно увечері. Сумнівів не залишалося жодних в тому, що Росія таки нападе на нашу країну. На той момент чіткого розуміння що треба робити чи як правильно підготуватися не було. Відчуття розгубленості й страху трохи плутали всі думки

    Рязанцева ЯнаРязанцева Яна

    10 міфів про український схід: чи зможемо ми колись подолати уявні бар’єри?

    Стереотипами земля повниться. Наш світогляд часто ґрунтується на хибних уявленнях про інших людей, міста, регіони, та що там — навіть про самих себе. Стереотипи заповнюють пробіли в реальних знаннях. Якщо на власні очі не бачили, не були, не знаємо — здатні вірити будь-чому. Наша країна настільки велика й різноманітна, що нам не вистачає особистих зв’язків,

    Магда ЄвгенМагда Євген

    Пропорція для Путіна

    Останні тижні переконливо продемонстрували, що Путін не лише погано знає історію, але і як менеджер дуже слабенький. Він намагається застосувати методи неефективного впливу, брати кількістю, а не якістю там, де потрібно діяти раціонально та точно. Міф про «велич Росії» руйнується не лише діями ЗСУ, але і протестами мобілізованих росіян. Варто нагадати, що на старті широкомасштабного