На Львівщині двоє чоловіків загинули від вибуху гранати

  • Один чоловік помер, а інший підірвався на гранаті

    У вівторок, 8 жовтня, у селі Чуква, що на Львівщині, в приватному будинку стався вибух гранати. На місці вибуху знайшли тіла двох чоловіків, віком 40 і 38 років, повідомляють у поліції.

    Місцеві мешканці розповіли, що інцидент стався близько обіду 8 жовтня у будинку, де проживав один із чоловіків, ветеран війни. У гостях у нього був односелець, обоє зловживали алкогольними напоями.

    Вибух почули сусіди, які і виявили в будинку тіла двох чоловіків. На місці трагедії працювали правоохоронці. Тіла загиблих скерували на експертизу. Також у будинку виявили інші бойові гранати.

    «Чоловіки кілька днів поспіль розпивали спиртне. У результаті 38-річний мешканець помер, після чого 40-річний власник будинку підірвався на гранаті. За фактом смерті чоловіків відкриті кримінальні провадження, триває слідство», – повідомляють у поліції.

    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство», а також за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють походження боєприпаса.

    До теми: Розбій і вбивство: у Калуші судитимуть двох чоловіків

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!