Знайшли у Калуші: поліцейські оперативно затримали злодія, який обікрав пенсіонерку в Болехові

  • Фігурант поцупив заощадження з помешкання пенсіонерки.

    Як стало відомо, поліцейські виявили злодія в Калуші менш аніж за годину після вчинення злочину. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.

    9 жовтня ввечері на лінію «102» зателефонувала 77-річна жителька Болехова, яка повідомила, що з її будинку невідома особа викрала 14 тисяч гривень та банківську карту. Двері в будинок не були зачинені на замок.

    На місце скерували слідчо-оперативну групу Долинського відділення поліції. Поліцейські провели ретельний огляд місця події. Відтак встановили, що до крадіжки причетний 39-річний мешканець Калуша. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Також з’ясували, що фігурант пересувається на автомобілі «ВАЗ 2105».

    Менш аніж за годину поліцейські зупинили транспортний засіб в Калуші, а фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

    Під час проведення невідкладних слідчих дій, поліцейські вилучили автомобіль, гроші, банківську карту та інші речові докази. 

  • Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту підозри за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. 

    За крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану, обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до інших майнових злочинів, вчинених на території області.

    Нагадаємо, ваша донька у поліції: шахраї видурили у пенсіонерки з Франківська понад 130 тисяч

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!