У Калуші п’яний водій Audi втікав від поліцейських та вчинив ДТП

  • У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.

    Про подію розповіли на сторінці пресслужби поліції Івано-Франківської області.

    У Калуші поліцейські групи реагування патрульної поліції, патрулюючи на Автодорозі Н-10 «Стрий – Чернівці», помітили автомобіль Audi, який рухався на великій швидкості. На вимогу поліцейських, водій зупинятися не став та почав втікати.

    Надалі керманич, не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення із зустрічним транспортним засобом Toyota Rav 4. 

    Поліцейські виявили, що водій автомобіля Audi перебував в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, однак він відмовився. 

    Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

    52-річного правопорушника інспектори відсторонили від керування та склали адмінматеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) КУпАП.

    Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху:

    – не порушувати Правила дорожнього руху;

    – в жодному разі не сідати за кермо в нетверезому стані, не допускати ризикованих маневрів та дотримуватись швидкісних режимів у населених пунктах і поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні дорожніх обставин;

    – пішоходи переходьте дорогу тільки у встановлених для цього місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі в темну пору добу.

    До теми: Знайшли у Калуші: поліцейські оперативно затримали злодія, який обікрав пенсіонерку у Болехові

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!