У Франківську під час святкування 10-річчя садка «Вулик» провели благодійний ярмарок

  • За 10 років приватний заклад дошкільної освіти «Вулик» став важливою частиною громади.

    Під час ярмарку зібрали гроші для ментальної реабілітації дітей, постраждалих від війни, пише “Галицький кореспондент”.

    З моменту відкриття в 2014 році «Вулик» пройшов великий шлях розвитку та вдосконалення.

    В основі концепції закладу – система Монтессорі. Це коли у підготовленому середовищі дитині надають свободу у виборі заняття, місця та часу роботи, право на помилку та можливість її самостійно усвідомити і виправити. Також серед цінностей «Вулика» – персоналізована система навчання, в центрі якої розуміння потреб дитини та розкриття її потенціалу.

    Великим досягненням є авторська навчальна програма та система виховання з використанням інноваційних методик, які допомагають дітям розвивати емоційний інтелект, творчість та соціальні навички.

    «Коли моїй старшій донечці було чотири, я, як і кожна мама, прагнула створити для неї найкращі умови, – каже засновниця мережі «Вулик» і приватної гімназії «Крила» Наталія Ангеленюк. – Я мріяла про середовище, де б вона зростала в гармонії, безпеці та любові. Так народився наш перший дитячий садок. Було дуже важливо, щоб кожна дитина, яка приходила до нас, відчувала себе як удома, в теплі та любові. З часом до нас приєднувалося все більше дітей. На четвертий та пʼятий роки відбувся стрімкий розвиток та відкриття один за одним нових просторих і екологічних приміщень. У цей же час започаткували бренд «Вулик».

    Центральною подією святкування 10-річчя став благодійний ярмарок, який організували кухарі, вихователі та вихованці закладу. Мета ярмарку – зібрати кошти на підтримку громадської організації GEN.UKRAINE, яка займається ментальною реабілітацією дітей, постраждалих від війни.

    «Це чудова нагода не лише відсвяткувати ювілей закладу, але й об’єднати зусилля заради доброї справи», – каже засновниця.

    Під час святкування також виступив музичний гурт «Adoro», а всіх пристуніх пригощали святковим тортом. Окрім цього, презентували виставку малюнків вихованців закладу.

    Нагадаємо, театралізоване дійство: як у Голині збирали гроші для ЗСУ

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!