У Києві через через влучання дрона загинула людина, 5 поранені

  • Триває евакуація мешканців багатоповерхівки.

    Увечері 25 жовтня Росія атакувала дронами Київ. Є влучання у багатоповерхівку. Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про одну загиблу людину і 5 поранених, одного з них госпіталізували.

    Як зазначив керівник міської військової адміністрації Сергій Попко, внаслідок атаки у Солом’янському районі міста в багатоквартирному житловому будинку виникла пожежа в окремій квартирі.

    КМВА згодом зазначила, що у багатоквартирному будинку проводять евакуацію мешканців.

    Крім того, є інформація щодо падіння уламків на відкритій місцевості у Шевченківському районі. Попередньо, без постраждалих, додали в адміністрації.

    За інформацією ДСНС, пошкоджені квартири з 17 по 21 поверхи. Рятувальники локалізували пожежу квартир на 20 та 21 поверсі та евакуювали понад сотню людей.

    «На місці працюють психологи ДСНС, триває перевірка квартир та ліквідація пожежі», – додали у ДСНС.

    Мешканець будинку в Солом’янському районі Києва, у який влучив російський дрон, розповів про те, що відбувалося в перші хвилини після «прильоту».

    Чоловік був сусідом 14-річної дівчинки, яка загинула через цей удар. За його словами, у момент «прильоту» підліток була удома з батьками, але перебував в іншій кімнаті, куди і влетів дрон.

    «Почалася тривога, я якраз був удома. Почув звук мотора, це був дрон… А потім вогонь, дим, сусіди стукають, вибігають… У наших сусідів дівчинка загинула, – згадав чоловік. – Дівчинка була з батьками, але вони були в іншій кімнаті. Мабуть, там було без варіантів».

    Він також розповів, що загиблу дівчинку звали Маша, її батьки живі.

    До теми:  У Польщі судитимуть фермера, що закликав Путіна «розібратися з Україною»

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!