Оказії

  • Пригоди іноземців на дорогах

    Впродовж одного дня правоохоронці на Івано-Франківщині двічі розшукували автомашини з іноземними номерами.

    Спершу довелося орієнтувати оперативні підрозділи міліції на розшук “Мерседеса” з латвійськими номерами, який поблизу села Задністрянськ Галицького району збив на смерть 35-річного місцевого мешканця. Уже через півтори години після повідомлення про вчинення ДТП іномарку, за кермом якої перебував 22-річний громадянин Росії, який постійно мешкає в Ризі, затримали в Коломийському районі. Вирішується питання про арешт іноземця.
    Надвечір того ж дня співробітники Державтоінспекції і карного розшуку вистежували ще одну машину з іноземною реєстрацією. У Тисменицький райвідділ міліції звернувся 53-річний громадянин Польщі, заявивши про зникнення з його заміської садиби в Березівці автомобіля «Форд-Мондео» синього кольору. За кілька годин транспортний засіб було затримано у Богородчанському районі. За кермом чужої іномарки перебували 27-річний чоловік, який останнім часом робив ремонт у заміському помешканні поляка. Очевидно, майстер був незадоволений заробітками, тому поцупив у господаря електроінструменти і викрав його машину. Дорогою викрадач машини не справився з керуванням і потрапив в аварію, пошкодивши автомобіль…
     
    П’яний політ

    Упавши з балкона третього поверху, коломиянин відбувся струсом мозку.
    До Коломийської райлікарні у суботу, 11 жовтня, доставили 32-річного чоловіка, який з власної необережності випав з балкона свого помешкання на третьому поверсі. Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта та правого колінного суглобу. Бідолаха перебував у стані алкогольного сп’яніння. Те, що чоловік упав з балкона ненароком, підтвердила його дружина та приятель, разом з якими він пиячив.

    Украдене щастя

  • Повернувшись з поїздки в Європу, жінка виявила, що вдома її помешкання обікрали.
    57-річна мешканка селища Солотвино впродовж півроку гостювала у свого сина, який мешкає в Бельгії. Минулої неділі вона повернулася додому і виявила, що хату відвідав невідомий зловмисник. Злодій заліз до помешкання, вийнявши віконну раму. У заяві в Богородчанський райвідділ міліції потерпіла вказала, що з хати було вкрадено пляшку вина і пляшку горілки.

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!