Підприємство з іноземними інвестиціями дає роботу 64 прикарпатцям

  • Заступник голови Івано-Франківської ОДА Дмитро Романюк із робочим візитом відвідав підприємство з іноземними інвестиціями Padana Chemical Compounds. Воно знаходиться на території старого заводу “Барва” в селі Ямниця.

    У планах підприємства – збільшення своєї присутності на ринках країн ЄС та нові інвестиції у збільшення обсягів виробництва, а відповідно і створення нових робочих місць.

    Підприємство спеціалізується на виробництві широкого спектру ПВХ композицій, що застосовуються у виробництві кабелю й провідникової продукції, підошви для взуття, ущільнювачів, гнучких профільних та медичних виробів.

    Минулого року підприємство реалізувало продукції на загальну суму 335,5 млн грн та сплатило до бюджету 6,2 млн грн. На ТОВ «Падана Кемікал Компаундс» працює 64 працівника.

    Під час робочого візиту були представлені виробничі лінії, лабораторія наукових досліджень, конкретизації якості сировини і готової продукції цього підприємства.

    На підприємстві встановлені високопродуктивні виробничі лінії італійського виробництва, впроваджено систему управління якістю. Також йшлося про виробництво добавок до полімерів, технічний рівень якості виробництва продукції та структуру експорту підприємства.

  • У 2018 році була відкрита нова, сучасна технологічна лінія для виробництва сировини з виготовлення ПВХ. На реалізацію цього проекту інвестовано 15 млн євро.

    “Керівництво Івано-Франківської ОДА приділяє особливу увагу щодо роботи з потенційними інвесторами та вже з тими, хто працює на території області задля створення максимально комфортних та сприятливих умов діяльності”, – пише Романюк.

    Нагадаємо, Калуський “Карпатнафтохім” планує збудувати нову установку

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!