Баскетбольний клуб “Говерла” припиняє своє існування?

  • Чи вдасться керівництву міста та області, а також спортивним функціонерам врятувати один з найбільш успішних ігрових клубів в історії прикарпатського спорту – наразі невідомо.

     

    У вівторок, 1 квітня, баскетболісти та тренери, а також персонал БК «Говерла» зібралися на підсумкові збори, під час яких було озвучено нинішній стан справ у команді: всі гравці та тренерський штаб залишають команду, так само як і працівники клубу.

     

    Водночас, залишається заборгованість по заробітній плані, якої в «Говерли» не бачили ще з листопада минулого року.

     

    Як стало відомо «Галицькому кореспонденту» з власних джерел, президент клубу Богдан Жук не має можливості погасити борги. Втім, сподівається на те, що на початку осені генеральний спонсор ПАТ «Нафтохімік-Прикарпаття» таки виділить гроші на подальше існування самобутнього колективу. 

     

     

    Нагадаємо: Івано-франківська «Говерла» не заплатила обов’язковий внесок до Суперліги і виключена з боротьби за нагороди сезону 2014-2015.

     

    Баскетбольний клуб «Говерла» було засновано у 2002 році. Команда пройшла шлях від Першої ліги України до найвищого дивізіону – Суперліги, де відіграла шість сезонів. За цей час колектив під керуванням відомого вітчизняного тренера Євгена Мурзіна виборов бронзові нагороди сезон 2010-2011, а також ставав фіналістом Кубка Суперліги-2013 і учасником континентальної першості ФІБА-Єврочелландж-2011-2012.  

    03.04.2015

     

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!