Опозиційний блок вимагає розпустити Івано-Франківську обласну раду

  • Опозиційний блок вимагає розпуску Івано-Франківської обласної ради, яка, на думку партії, перевищила визначені Конституцією та законодавством повноваження.

    Сьогодні, у п’ятницю 17 квітня, облрада своїм рішенням заборонила діяльність Опозиційного блоку на території Івано-Франківської області. “Це не просто факт грубого нехтування основним законом і демократичного вибору своїх же співгромадян. Це – пряме перевищення влади, яке має ознаки сепаратизму”, – упевнені у політичній силі.

    “Депутати облради ІФ, які голосували за це рішення, почали передвиборчу кампанію не зі звіту перед виборцями, а з банальної провокації, яка веде до ескалації напруження в країні.

    Ми бачимо в подібних рішеннях боягузтво і заміну конкретних дій із поліпшення життя людей політичним популізмом.

    Коаліція війни в Івано-Франківській облраді намагається незаконними методами захистити себе від прямої політичної конкуренції”, – повідомляє прес-служба Опозиційного блоку.

    Партія вимагає негайного розпуску Івано-Франківської облради, яка “забула про Конституцію”, а також правової оцінки від президента та Генеральної прокуратури України прийнятого рішення про заборону політичної партії “Опозиційний блок” Івано-Франківською облрадою.

     

    Читайте також:

    Скрипничук пообіцяв написати “розгромну статтю” про депутатів, які не відвідують сесію

    Вулична люстрація чи народні забави?

    17.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!