“Ярковиця” та “Тростянецький” передали харчі для благодійної їдальні (ФОТО)

  • Сьогодні, 24 квітня, компанія “Ярковиця” і мережа магазинів “Тростянецький” передали продукти харчування для їдальні благодійного фонду “Карітас”. Акція відбулася в рамках Естафети добрих справ, яку будівельники отримали від компанії ПАТ “Прикарпаттяобленерго”.

     

     

    “Сьогодні потрібно працювати не тільки на війну, а й звернути увагу на незахищених мешканців Івано-Франківська, яким треба допомогти. Ця їдальня працює для тих, хто не має ні засобів, ні заощаджень. Продукти працівники приносили з дому, частину передали магазини”, – розповідає Ігор Земляков, представник будівельної компанії “Ярковиця”. 

     

    За його словами, продукти підбирались таким чином, аби з них можна було зготувати комплексний обід. Є тут картопля, буряк, цибуля, олія, печиво, фрукти… “Зрозуміло, зараз криза і прибутковість підприємств зменшується. Проте ми закликаємо й інших підприємців долучитися до Естафети добрих справ”, – пропонує Земляков.

     

    Отець Володимир Чорній підкреслює, що існує потреба у благодійній їдальні. “Сюди приходять люди, які потрапили у складні життєві ситуації. Коли людина вже не має що їсти, вона приходить сюди. Ми вдячні підприємцям за естафету, яку вони прийняли, бо нам дуже важко утримувати їдальню, бюджет якої – чверть мільйона гривень в рік”, – розповідає отець Володимир.

     

    Варто зазначити, що благодійна їдальня “Карітасу” працює вже понад 20 років. Працює щоденно, окрім великих релігійних свят та неділі. Знедолені можуть пообідати гярачими стравами з 12 до 15 години.

     

  • Читайте також:

    У Галицькому районі прихистять зубра

    24.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!