Виконком рекомендує депутатам не продовжувати договір оренди на землю біля озера

  • В Івано-Франківську виконком розглянув питання продовження договору оренди підприємцю, депутату міськради Ріяфету Гасімову.

    28 квітня на засіданні виконавчого комітету йшлося про орендовану земельну ділянку біля озера підприємцем Ріяфетом Гасімовим. Адже термін оренди ділянки закінчився ще 6 березня 2015 року. На ділянці сьогодні тривають будівельні роботи. Зведено 7-поверховий об’єкт, який нагадує житловий будинок. А, згідно з декларацією, це має бути спортивно-оздоровчий центр.

    Нагадаємо: активісти звернулася до депутатів міськради з проханням не продовжувати оренду Гасімову після того, як ПП “Вамбуд” представив проект забудови зеленої території біля озера 7-ми та 9-поверхівками. Франківці хочуть бачити біля озера зелену зону, а не багатоквартирну забудову.

    За ініціативи члена виконкому Сергія Федорціва виконком обговорив це питання. Після обговорення усі члени виконкому одноголосно проголосували за те, щоб рекомендувати депутатам міської ради не продовжувати договір оренди Гасимову на сесії міської ради.

     


    Читайте також:

    Врятувати озеро

    Врятувати озеро: чи зможе громада повернути землю?

    28.04.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!