У Франківську покажуть полотна латвійської художниці

  • З 8 до 28 травня 2015 року в Івано-Франківську проходитиме виставка латвійської художниці Агнесе Буле «Латинські мрії та міфи про латишів».

     

    Співорганізатор заходу – Посольство Латвійської Республіки в місті Київ – звернулось з проханням про проведення творчої майстерні для дітей вимушених переселенців та юних вихованців художніх шкіл міста.

     

    Місцем проведення заходу обрано Івано-Франківський краєзнавчий музей. Захід пропонується організувати восьмого травня цього року. Школярі малюватимуть картини з 10 години, проте урочисте відкриття виставки відбудеться о 15 годині.

     

    Отже, з 15 години відвідувачі виставки та гості міста матимуть змогу оглянути картини художниці та роботи маленьких українців за мотивами дружніх нам латишів. 


    Зважаючи на міжнародне значення заходу, організатори виставки просять залучати дітей вимушених переселенців та вихованців Центру дитячої й юнацької творчості до творчих майстерень, а жителів та гостей Прикарпаття – відвідати виставку та помилуватися мистецтвом.

  •  

    Нагадаємо, що у найближчі вихідні у Франківську пройде фестиваль “Вгору серця”, а в неділю, 3 травня, у парку імені Адама Міцкевича відбудеться сеанс одночасної гри з шашок-64, присвячений 353-ій річниці Івано-Франківська.

    1.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!