Франківець зчинив стрілянину біля кафе. Поранено двох осіб

  • Учора близько дев’ятої години вечора до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника однієї з охоронних служб про вчинення невідомою особою хуліганських дій біля кафе.

    Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що біля літнього майданчика закладу виник конфлікт між 30-річним відвідувачем та працівником кафе. Адміністрація закладу змушена була звернутися за допомогою до працівників охоронної служби. Відтак у розпал сутички молодий іванофранківець застосував пістолет для стрільби гумовими кулями і поранив 45-річного охоронця в руку та іншого відвідувача – 33-річного франківця – в ногу. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області.

    Вилучену зброю направлено на балістичне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.

    Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (“Хуліганство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

    Нагадаємо: 8 травня у Калуші міліція затримала військовослужбовця, який продавав зброю і вилучила у нього 11 гранатометів. Сьогодні очільник прикарпатської міліції розповів, що затриманий чотири рази їздив у відрядження у зону АТО.

  • 9.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!