Івано-Франківськ отримав мобільний додаток (ФОТО)

  • Сьогодні, 13 травня, у міській раді презентували мобільний додаток “Івано-Франківськ для туристів”.

     

    Цей додаток орієнтований на туристів та людей, які вперше відвідують наше місто та користуються смартфонами чи планшетами. Він містить загальну інформацію про місто, телефони станцій першої необхідності, інформацію про події, медичні та урядові заклади, готелі й розважальні установи.

    Окрім того, за допомогою мобільного додатка можна дізнатись про п’ять туристичних маршрутів містом. Тут описано відстань, час і точки маршруту, адреси пам’яток архітектури та подано фотогалерею екскурсії.

     

    На усіх історичних пам’ятках, що входять до маршрутів, встановлено інформаційні вказівники з qr-кодами. Якщо відсканувати цей код за допомогою камери телефону, відразу відкривається інформація про пам’ятку і стає доступним для прослуховування аудіотур. Також на всіх інформаційних стендах за допомогою кодів можна завантажити “Івано-Франківськ для туристів” на телефон чи планшет.

     

    Керівник справами міської ради Андрій Лис розповів, що виконавчий комітет пишається цим додатком, хоча задум і реалізований завдяки фінансовій підтримці європейських держав.

    Заступник міського голови Богдан Білик зазначив, що цьогоріч у Франківську очікують багато туристів. “На День міста до Франківська приїхали близько 15 тисяч туристів. Ми будемо проводити фестивалі й надалі. У Крим туристи вже не будуть їхати відпочивати, а за кордон – дорого. Тому цей додаток стимулюватиме туристів їхати до нашого міста”, – упевнений Білик.

    13.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!