Ірма Вітовська у Франківську: «Ми не боїмося війни, а отже переможемо» (ФОТО, ВІДЕО)

  • Феєрією-бурлеском «Енеїда» розпочався сьогодні, 17 травня, в Івано-Франківську фестиваль сценічних мистецтв «Час театру». Нагадаємо, що саме у нього переріс добре знаний франківським шанувальникам театрального мистецтва фестиваль «Прем’єри сезону».

    Останні роки, через брак коштів, «Прем’єри сезону» не проводили. А цього року відродили у новому, дещо скромнішому фестивалі. Проте на переконання директора Івано-Франківського обласного музичного драмтеатру ім. І. Франка Ростислава Держипільського, зменшений формат фестивалю є навіть дещо цікавішим. Каже, якщо з’являються перепони, то треба думати як їх перестрибнути, так виходить ще цікавіше.

     

     

    За словами спеціального гостя фестивалю Ірми Вітовської, вона обожнює молодь франківського театру. «В Києві ще треба пошукати таку злагоджену команду, – сказала акторка. І додала: – Те, що ми живемо доказує, що ми не боїмося війни. А отже ми переможемо».

    Від завтра 18 травня до 24 травня шанувальники театру зможуть дивитися вистави гостей: Львівського муніципального театрального центру «Слово і голос», Тернопільського академічного облдрамтеатру ім.Т.Шевченка, Чернівецького муздрамтетру ім. О.Кобилянської, Львівського драматичного театру імені Лесі Українки, Львівського академічного театру ім.Л.Курбаса, Національного академічного театру ім.М.Заньковецької, а також театру «Золоті ворота» й Київського академічного молодого театру.

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!