Руслан Марцінків не проти продажу квітів у центрі міста (ВІДЕО)

  • Сьогодні, 15 квітня, Руслан Марцінків після продуктового ринку оглянув квітковий.

    Продавці квіткового ринку обурювалися, що їх розганяють. Кажуть, що згідні платити, але їм не дають папірця-дозволу. Мер пообіцяв розібратися і облаштувати для них територію.

    «До нас прийшла поліція, а до кого ми маємо прийти?», – спитали продавці. Мер порекомендував звернутися до Тараса Слободяна, заступника начальника управління торгівлі. Люди повідомили, що вже були у нього, а він відправив їх до міського голови.

    “Слободян порадив нам продавати біля Кобзарика на ринку (вул. Вовчинецька), але ми відмовляємося, бо це далеко і там немає такої торгівлі”, – поскаржилися продавці.

    Люди готові платити офіційно за місце, але гроші в них не приймають і не дають дозволів. Дирекція ринку каже, що не має права збирати з продавців  гроші, бо це територія поза ринком. А на ринку місця немає.

    Міський голова пообіцяв, що скерує до людей Богдана Білика, який прийде й подивиться, де можна облаштувати місце. Руслан Марцінків пояснив, що він чиновник і не може їм дозволити торгувати. А в інспекторів така робота – боротися зі стихійною роботою. Богдан Білик прийде в понеділок об 11.00.

    «До мене звертаються франківці зі скаргами, що не можна ні пройти, ні проїхати біля госпіталю”, – повідомив мер. Квітникарі не заперечували і повідомили, що є до ста продавців, які просять дозволити торгівлю до понеділка, щоб не зів’яли квіти. Мер сказав, що він не проти, щоб люди продавали квітами, але торгівля має бути впорядкованою.

    Люди з військової поліклініки скаржаться, що через стоянку машин, а там немає дозволу для паркування, не можуть нормально працювати. В поліцію телефонують по п’ять-шість разів, а поліцейські приїжджають, дивляться і знову їдуть. Інколи когось навіть впіймають. У госпіталі лікуються багато пенсіонерів, воїнів АТО, які не можуть під’їхати. Руслан Мацінків пообіцяв вивчити це питання.

     

     

    Нагадаємо, Потрібно терпіти, бо треба виживати, – Руслан Марцінків.

     

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!