Народити з “Надією”, або У франківському пологовому можна народити, охрестити і відсвяткувати

  • У пологовому будинку в Івано-Франківську попри всі заходити безпеки та обмеження для відвідувачів, цілком вільно розгулюють представники готельної фірми “Надія”.

    Про це написала волонтер та багатодітна мати Людмила Лінник у соцмережі Facebook. Жінка просить генерального директора фірми “Надія” Маргариту Бойко дати пояснення такому “агресивному маркетингу”.

    “В нас у пологовому дозволено відвідування породіль. Для цього потрібно завчасно здати бакпосів на стафілокок, зробити флюорографію, отримати дозвіл на спеціальному бланку і тебе можуть відвідувати, не більше двох осіб. От, наприклад, сьогодні до мене може прийти чоловік, а завтра – мама, а післязавтра хотіла б і може прийти сестра, але це вже перебір по відвідувачах. Бо можна тільки двом”, – пише жінка.

    Людмила розповідає,  що приблизно о 16:45, коли лікарів уже немає, хіба чергові та молодший персонал, вона годувала своє немовля. “Аж раптом до мене заходить дівчинка в одноразовому халаті і бахілах, представляється працівником фірми “Надія” і починає мені пропонувати якісь сертифікати на проведення хрестин тощо у їх фірмі, питає, чи мене це цікавить і т.д…”, – запевняє породілля.

    Сама Людмила поцікавилась у дівчини, як вона потрапила у будівлю. На що остання тільки знизала плечима, виправдовувалась, мовляв, вона лише працівник, її відправили.

    “До дівчинки претензій не маю – вона поводилась дуже чемно, тактовно. Вибачалась… Ну, я трохи наїхала на неї – таке, післяпологове… Сподіваюсь, я її не надто травмувала”, – запевнила Лінник.

  • Зокрема, перед тим ще були від pampers i tedi club. Але, їх рекламно-подарункову продукцію розносять працівники пологового.

    “Маргарито Бойко, поясніть мені, будь ласка, що це за такий “агресивний маркетинг”? Шкода, що тут не тегається пан Прудніков. Та до нього я навідаюся з візитом після виписки. Зараз мені просто ні з ким залишити дитину. Чоловіка не пускають, бо галочки в папірці бракує…”, – підсумувала свій допис Людмила Лінник.

    Нагадаємо, відомий франківський актор драмтеатру поскаржився на халатність і зверхність медперсоналу.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!