Інтернет-магазин shop.skrypin.ua. Крутий мерч для справжніх прихильників незалежного ЗМІ

  • Глядачі skrypin.ua — однодумці, які сформували справжю спільноту прогресивних та впевнених людей, об’єднаних любов’ю до своєї країни та переконливим бажанням змінювати світ довкола на краще. Для тих, хто займає активну життєву позицію та прагне вийти за межі, журналіст незалежного медіа Роман Скрипін розробив лінію авторського мерчу, який доступний для користувачів на сторінках інтернет-магазину shop.skrypin.ua. Продукція ТМ SKRYPIN.UA — не лише висока якість та оригінальність, але й можливість ідентифікувати однодумців, які, як і ви, цінують впевненість, сміливість, свободу та виняткову унікальність в усьому. 

    На сторінках shop.skrypin.ua ви знайдете:

    • Одяг. В магазині ви можете купити стильний одяг високої якості. На сайті доступні брендовані світшоти, кепки та футболки, лого на яких нанесені фосфоресцентною фарбою, яка світиться у темряві. Кожна колекція лімітована, моделі представлені в різних кольорах та розмірах.

    • Книги. Shop.skrypin.ua пропонує читачеві справжні скарби сучасної української літератури. Книги, представлені в магазині, стануть знахідкою для тих, хто цінує не лише зміст, але й якісне поліграфічне втілення. Читання таких екземплярів подарує не лише нові знання, але й масу задоволення. На сайті доступні книги відомих українських письменників Данила Яневського та Олеся Донія. Магазин пропонує унікальну можливість купити книги з автографом від авторів.

    • Картини. В магазині представлено можливість купити унікальні роботи авторства Романа Скрипіна. На сайті доступний широкий асортимент картин, зокрема «Пам’ять», «Квітка-Душа», «Портрет тата» тощо. 

    • Сувенірну продукцію. М’яка іграшка ведмедик ручної роботи А.С.А.В, брендовані блокноти, стікерпаки та наклейки на ноутбук з фірмовими фразами — тут ви знайдете не лише потрібні, але й оригінальні речі, які тішитимуть вас та ваших близьких. 

     

    Відвідувачі shop.skrypin.ua можуть придбати також товари від партнерів, які пропонують унікальний декоративний посуд з петриківським розписом від кращих майстрів України. Вази, тарілки та миски ручної роботи стануть прекрасним доповненням вашого інтер’єру або ж оригінальним подарунком для знайомих та друзів, які цінують цікаві та, що важливо, унікальні речі. 

    Якщо ви в пошуку небанальних речей або ж оригінального якісного подарунку, який запам’ятається на довгі роки, завітайте у shop.skrypin.ua. За допомогою зручної навігації ви з легкістю знайдете те, що вас цікавить, й зможете здійснити замовлення за лічені секунди. Магазин здійснює оперативну доставку в усі населені пункти України, тож стати власником унікальних оригінальних речей стало значно простіше. 

    Купівля мерчу ТМ SKRYPIN.UA — не лише можливість потішити себе та своїх близьких, але й можливість здійснити донат для підтримки єдиного незалежного україномовного медіа skrypin.ua. 

    Підтримуйте українське, залишайтеся унікальними.

     

    Бути справжнім. Важливо.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!