Європейські країни поділили на ворогів і друзів Путіна (КАРТА)

  • У питанні ставлення до Росії країни Європейського союзу можна умовно розділити на чотири групи: ті, хто неохоче виконують санкції, країни, які підтримують санкції, але з радістю б їх скасували, та країни, які підтримують санкції, але не беруть участь в обговоренні російської агресії проти України і ті, хто бере активну участь у політиці тиску на Росію за антиукраїнську війну і вимагають його посилення.
    Про це йдеться в дослідженні ZN.UA “Викрадення Європи”. Видання його провело, щоб розібратися, чим керується та чи інша країна, вибудовуючи свої відносини з Росією. Журналісти шукали вразливі місця кожного члена Євросоюзу в діалозі з Москвою і фундамент для впевненості у своїх силах найжорсткіших опонентів Кремля. “Ми виявили” слабкі ланки “санкційного ланцюга і визначили ті з них, у чиїй фортеці не доводиться сумніватися, виявили меркантильних торговців європейськими цінностями та безкомпромісних прихильників європейської солідарності”, – наголошується в дослідженні.

    Автори матеріалу підкреслюють, що вони не вивели універсальної формули, за якою можна було б відразу визначити ставлення до санкцій і позицію в діалозі з Москвою тієї чи іншої столиці.

    670489_1_w_590

    Нагадаємо, у мережі висміюють сімейні цінності президента РФ Володимира Путіна.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!