У Яремче зі скандалом розглянули питання про створення Громадської Ради

  • Вчора у Яремче відбулось засідання виконавчого комітету, де мали розглянути низку важливих питань, проте жодне з них не було настільки запальне як питання про створення Громадської Ради.

    Як повідомляє сайт samooborona.if.ua, даний проект вже двічі “зарубували” і не давали на реалізацію з об’єктивних причин. Закриті засідання, таємні вибори, анонімні голосування, вигнання людей із залу засідань – і це не весь список “подвигів” Громадської Ради.

    oNSL4wMQFeI

    “Така політика більше схожа на середньовічну інквізицію та таємні братства, котрі хочуть загарбати владу чорним і таємним шляхом. Не подумали, що правда, про одне, що ми далеко вже не в Середньовіччі й що українцям продовження підпільної влади вже досить”, – пишуть на сайті.

    Як зазначає координатор відокремленого підрозділу ГО “Народна самооборона Івано-Франківської області” в Яремчанському районі Бойко Василь: “Більшості організацій, що тут зазначені ми не знаємо, тим більше ніколи не чули про те, що вони взагалі щось робили для людей. Хіба ви хочете, щоб організації одноденки правили світом? А що взагалі можуть організації котрі мають по дві-три людини, та буквально за тиждень до складання списків були створені?”.

    Була висунута пропозиція про детальне вивчення та представлення всіх організацій у списку, бо купувати кота в мішку аж ніяк не хочеться.

    Нагадаємо, У Бурштині оголосили про додатковий набір до Громадської ради при Бурштинській міській раді.

    LfzgsPmWL9g

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!