Вирок у справі Колковського: п’ять із половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна

  • В Івано-Франківському міському суді винесли вирок у справі екс-депутата Івано-Франківської міської ради від “Свободи” Володимира Колковського.

     

    Йому присудили п’ять із половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того, суд заборонив Колковському обіймати посади в органах міської влади.

     

    У залі суду його відразу взяли під варту.

     

    Адвокат засудженого сказав, що не відомо, чи буде подана апеляція на рішення суду, наразі він повинен порадитися з екс-депутатом, – повідомляє журналіст “Галицького кореспондента” із місця події.

     


    Нагадаємо: сьогодні, 19 лютого, на судовому засіданні Володимир Колковський у останньому слові попросив вибачення у Володимира Балагури, працівників будівельної фірми, власників квартир, які мають проблеми з житлом, а також у своїх рідних.

  •  

    Володимир Колковський просив не позбавляти його волі, обіцяючи, що виконає всі зобов’язання перед власниками квартир.

     

    Нагадаємо: Колковського обвинувачують за ч. 2 ст. ст. 190 ККУ. Екс-депутату інкримінують шахрайство, вчинене повторно або за попередньою змовою групи осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому. Це вже друга справа, адже в травні минулого року Івано-Франківський міський суд почав розгляд кримінального провадження щодо Колковського, його обвинувачували за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою, яка займає особливо відповідальну посаду). Справа тягнеться понад два роки.

     

    Читайте також:

    Справу Колковського продовжили: дивилися відео, говорили про «мухи і котлєти»
    Справа Гаркота: у сценарії чай таки був…
    Справа Гаркота: п’ять з половиною років з конфіскацією
    Прокуратура оскаржила вирок суду в справі Гаркота

    19.02.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!