Альтер еґо Джолі, Маккартні та ін. зібралися на франківському проекті “неАктори” (ФОТО, ВІДЕО)

  • Коли в листопаді минулого року професійний фотограф Мар’яна Сурмачевська перечитувала книжку про Коко Шанель, їй запам’яталася обкладинка з проникливою фотографією знаменитості. Порадившись із подругою та професійним художником по гриму Василиною Павлюк, Мар’яна вирішила, що це буде старт цілого проекту “неАктори”, адже багато людей не тільки ззовні нагадують знаменитостей, а й ототожнюють себе з ними за темпераментом та характером.

     

    Тож 28 травня в “ГостБарі” відбулася презентація проекту “неАктори”, на якій зібралися поціновувачі фотокамери, світлин, костюмів і гриму. Під живий звук саксофону присутні переглянули фото-слайд-фільми (історії знаменитостей у ракурсі фотографині), уважно розглядали фотографії на стінах, спілкувалися про проект. Кожен із таких слайд-фото-фільмів завершувався авторським афоризмом Мар’яни Сурмачевської.

     

    Кожен із «неАкторів» в образі знаменитості мав свою історію, що відповідними фотокадрами (понад 20) укладалася в певний сюжет, ніби кадри з фільму… 

     

    В Анджеліну Джолі перевтілилася дуже схожа на неї медсестра з Коломиї Наталя Остапчук, яка 9 років професійно займається танцями. У фотоісторії поєдналася творча натура дівчини і зовнішня зіркова врода. 

    Василина Павлюк зазначає: «неАктори» – не бездумний проект, це проект із дуже глибокою передісторією, історією власне і післяісторією.

    Усі присутні залишилися задоволені презентованими світлинами та довго і щиро дякували організаторам “неАкторів” за їхню працю. Актори, які перевтілилися у знаменитостей, розповіли про свої враження. Після презентації дівчата заспівали декілька пісень, автором слів і музики яких є Павло Валько. 

    Детальніше про проект – у матеріалі “Зіркові перевтілення “неАкторів“.

     

    До слова, переглянути експозицію світлин можна ще впродовж двох тижнів у “ГостБарі”.

    29.05.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!