На Прикарпатті працюють літні мовні табори

  • З метою популяризації вивчення іноземних мов уперше в 45 школах області розпочали роботу літні мовні табори, у яких проводять заняття з дітьми студенти-волонтери з Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (Інститут міжнародних відносин, Факультет іноземних мов), Коломийського педагогічного коледжу Івано-Франківської обласної ради, Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Також до цієї роботи залучені вчителі іноземних мов.

    Крім того, на волонтерських засадах працюють представники Міжнародної молодіжної громадської організації “AIESEC” із Бразилії, Єгипту, Туреччини та США. У літніх мовних таборах займаються та відпочивають близько 2 тис. дітей, які мають можливість вивчати англійську, німецьку, польську та французьку мови. Табори функціонують із 1 червня та впродовж 2-3 тижнів.

    Так, у Тисменицькій ЗОШ у літньому мовному таборі займається близько ста дітей, котрі удосконалюють свої знання з англійської мови. Працюють з ними студенти-волонтери з Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника,  Міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC та вчителі іноземних мов.  Тематичний напрям табору –  «Здоровий спосіб життя», зокрема, відбудеться захист  дітьми проектів на відповідну тему.

    Детальніше про мовні табори у Івано-Франківську читайте у статті “Навчання на канікулах“.
    11.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!