Сирієць Фуад Аліві запевняє, що не брав грошей у студента-іноземця

  • Галицькому кореспонденту” вдалося поспілкуватися з сирійцем Фуадом Аліві. Саме його підозрює у грабежі іноземець Джон Атолаг’є, в якого нібито пропали гроші.

     

    Нагадаємо: 29 травня в Івано-Франківську трапився безпрецедентний випадок: після штовханини між студентами-іноземцями в одного з них, як він сам стверджує, зникли 4500 доларів США. На місці події працювали експерти, слідчі та оперативники, проте хлопець дотепер не знає, де його гроші. Детальніше – у статті “Закон джунглів“.

     

    Очевидці й іноземець стверджують, що нападників було четверо, вони діяли разом, а Фуад Аліві був між ними старшим. Проте сирієць переконує, що грошей не брав. “Джона побили ваші, українські хлопці. Там був чоловік із рудою бородою”, – розповідає Фуад.

     

    За його словами, він із товаришами пили каву на початку вулиці Мазепи. До них підійшли декілька українських чоловіків і запитали, чия то “сімка” (модель автомобіля БМВ) стоїть біля переходу. Як підкреслює Фуад, чоловіки шукали автомобіль і водія, бо він нібито не пропустив жінку з дитиною на пішохідному переході на вулиці Дністровській.

  • “Коли Джон вийшов із обмінника, на нього накинулись із кулаками. Я втрутився у суперечку і почав закривати його від ударів. А він зловив мене за сорочку і закричав: “Віддай мої гроші!” Ну і я, звісно, вдарив його. А тікав, бо Джон виглядав неадекватним. Я не дурний, аби грабувати когось серед білого дня. Та й грошей чужих мені не треба, я приватний підприємець. Найголовніше – мені не треба проблем. Я знаю закони і не хочу депортації, бо у мене тут дружина і троє дітей”, – запевнив Фуад і додав, що  міліція до нього претензій не має.

    23.06.2015

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!