Пакистанці на перевалі

  • У лісовому масиві на Яблуницькому перевалі працівники міліції затримали дві групи нелегальних мігрантів – вихідців з країн Північно-Східної Азії.

    Чотирьох смуглявих нелегалів професійним оком угледів на узбіччі дороги  заступник начальника відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС в області підполковник міліції Ігор Дитинко, який саме їхав власним авто на закарпатську сторону в особистих справах. Міліціонер зупинився, з’ясував, що приблуди аж із Пакистану, і повідомив про оказію в Яремчанський міськвідділ міліції.
    Внаслідок проведення рейду в лісовому масиві правоохоронці виявили ще шістьох скитальців. Всі вони були без документів. Як потім з’ясувалося, на територію України нелегали потрапили з Російської Федерації і мали намір дістатися до Євросоюзу. Семеро з них – громадяни Пакистану, двоє – Індії, один – Афганістану. Наразі семеро осіб перебувають в Івано-Франківську у притулку для бездомних, трьох азійців з обмороженими кінцівками доставлено в лікарню.
    Міліція з’ясовує обставини, за яких іноземці нелегально потрапили в Україну, проводяться заходи з вирішення питання щодо повернення мігрантів на історичну батьківщину.

     

  • Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!