Смертоносні дороги

  • Упродовж трьох днів на Івано-Франківщині троє пішоходів загинули під колесами автівок.

    На дорогах Прикарпаття цими днями різко збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод, пов’язаних з наїздами на пішоходів. У суботу, 10 грудня, одразу двоє молодих чоловіків загинули, потрапивши під колеса автомобілів. Близько сьомої години вечора поблизу колиби “Княжий двір” на околиці Тисмениці не встановлений наразі автомобіль збив 35-річного мешканця Тлумача, який у сутінках ішов дорогою в напрямку міста. Водій не зупинився, щоб надати допомогу потерпілому, від отриманих травм він помер на місці.

    А в селі Ямниці того ж дня трагічно загинув 23-річний місцевий мешканець, який несподівано вибіг на дорогу перед автомобілем “Опель-Вектра”. 29-річна мешканка Івано-Франківська, яка була за кермом авто, не зуміла уникнути зіткнення, від отриманих травм парубок загинув.

    У понеділок, 12 грудня, ще одна трагедія з пішоходом сталася в Калуському районі. В селі Пійло вантажний автомобіль “Вольво”, за кремом якого перебував 47-річний громадянин Молдови, скоїв наїзд на 60-річного місцевого чоловіка, який переходив дорогу. Потерпілого доправили до районної лікарні, але врятувати його життя медикам не вдалося.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!