Окупантів, у яких закінчився термін служби, не пропускають на кордоні додому

  • Російських військових, які перебували у Луганській області і у яких добіг до кінця термін служби, не випускають на кордоні додому.

    Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Telegram.

    Повідомляється, що зокрема на це жалілися чоловіки з Башкирії. Російські вояки зазначили, що їх затримали на кордоні і не пускають в Росію.

    Також йдеться, що окупанти посилюють тиск на підприємців за користування гривнею, а останні цивільні лікарні області переобладнують під шпиталі, щоб лікувати велику кількість своїх поранених.
     
    Зокрема, нещодавно росіяни захопили лікарню у Вознесенівці (колишньому Червонопартизанську).

    Також за даними Центру національного спротиву, окупанти з метою дискредитації ЗСУ можуть обстріляти одну з лікарень області, де ще є цивільне населення.

    Минулої доби росіяни на Куп’янському напрямку обстрілювали райони Новоселівського і Стельмахівки, а на Лиманському напрямку – Макіївку, Невське і Червонопопівку.

    Водночас в ОВА повідомили, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районі Стельмахівки, інформує “Українська правда”

    Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження противника, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

    Українські ракетники і артилеристи уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії і 8 районів зосередження живої сили окупантів.

  • Читайте також: У Калуші оголосили набір до лав тероборони

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!