• Ми потонемо у щурах, – Cardi B обурилася через підтримку США України та Ізраїлю

  • Її обурює значне скорочення бюджету в Нью-Йорку.

    Реп-виконавиця зі США Cardi B зробила неоднозначну заяву. Вона припустила, що американці можуть “потонути в щурах” через фінансову підтримку України та Ізраїлю у війнах з Росією і Палестиною.

    За словами реперки, на її житті не позначиться зменшення бюджету в США, адже в неї достатньо коштів і слави. Однак вона має побоювання за своїх рідних, які проживають в Нью-Йорку, пише “24 Канал”.
     

    Cardi B висловила обурення щодо скорочення бюджету в США

    Виконавиця поділилась, що її обурює значне скорочення бюджету в Нью-Йорку. Особливо співачку розізлило урізання видатків на утримання каналізації. Вона вважає, що американці “потонуть у щурах”.

    “У Нью-Йорку очікується скорочення бюджету на 120 мільйонів доларів, яке торкнеться шкіл, публічних бібліотек і поліційного управління. Мене не хвилюють копи, але маємо, що маємо. А також скорочення бюджету на п’ять мільйонів доларів на каналізацію. Урізання бюджету на каналізацію! Ми потонемо у щурах”, – заявила Cardi B.

    Зірка вважає, що США не може підтримувати фінансово дві війни. Також знаменитість зазначила, що хвилюється, як будуть жити її родичі, зважаючи на скорочення бюджету Нью-Йорку.

    “Джо Байден каже, що ми можемо профінансувати дві війни. Мовляв, ми велична нація. Але це не так. Нам кінець. Мені пощастило, що я багата. Але що буде з моїми племінниками, з моїми кузенами, тітками та друзями, які живуть у кварталі?” – сказала дівчина.

    Cardi B висловлювалась про війну Росії проти України

    Коли реперку запитали, що вона думає про війну, розпочату Росією в Україні, вона відповіла, що за “мир і громадян”. Cardi B зазначила, що останнє, чим повинні турбуватися лідери світу – це “війна, санкції, вторгнення”.

  • Співачка зазначила, що не підтримує НАТО чи Росію. Насамперед вона “на боці мирних громадян”.

    “Я не на боці НАТО, я не на боці Росії, я насправді на боці громадян, тому що, зрештою, у світі зараз криза”, – сказала вона.

    Також реперка сказала, що буде займатися власною справою. Карді додала, що хвилюється, аби її не вбили за те, що вона скаже “неправильні речі”.

    “Насправді я хочу сказати багато, але буду займатися своїми справами. Часом мені здається, що я маю таку велику платформу, що коли я скажу неправильні речі, мене можуть вбити”, – зазначила артистка.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!

    НАШІ КОЛУМНІСТИ ТА БЛОГЕРИ

    Палій ЮліяПалій Юлія

    Блог дружини військового: Я боялася його втратити

    …Ще страшніше було усвідомлювати, що ні на що не можу вплинути. Мені в житті доводилося звикати до багатьох речей. І щоб навчитися не уникати, а проживати те, чого боїшся найбільше, знадобилося багато сил. Але те, що треба буде миритися з думкою про можливість загибелі чоловіка, я й не могла уявити в найстрашнішому сні. Червень 2023 

    Деркачова ОльгаДеркачова Ольга

    100 вражень однієї виставки

    Якщо говорити про мистецькі виставки, то я радше звичайна глядачка, випадкова перехожа, яка забігає до виставкової зали коли під настрій, коли бо є вільний час, коли щоб перечекати негоду чи перебути черговий межовий стан, а коли й просто, бо по дорозі. Я не відстежую, що та коли має експонуватися, але якщо маю можливість то заходжу

    Рязанцева ЯнаРязанцева Яна

    10 міфів про український схід: чи зможемо ми колись подолати уявні бар’єри?

    Стереотипами земля повниться. Наш світогляд часто ґрунтується на хибних уявленнях про інших людей, міста, регіони, та що там — навіть про самих себе. Стереотипи заповнюють пробіли в реальних знаннях. Якщо на власні очі не бачили, не були, не знаємо — здатні вірити будь-чому. Наша країна настільки велика й різноманітна, що нам не вистачає особистих зв’язків,

    Магда ЄвгенМагда Євген

    Пропорція для Путіна

    Останні тижні переконливо продемонстрували, що Путін не лише погано знає історію, але і як менеджер дуже слабенький. Він намагається застосувати методи неефективного впливу, брати кількістю, а не якістю там, де потрібно діяти раціонально та точно. Міф про «велич Росії» руйнується не лише діями ЗСУ, але і протестами мобілізованих росіян. Варто нагадати, що на старті широкомасштабного