Володимир Яблонь: Робота кожної комісії повинна бути публічною і прозорою

  • Депутат Івано-Франківської міської ради від «Солідарності» Володимир Яблонь прокоментував інцидент, який стався напередодні, коли про засідання комісії з питань містобудування та земельних відносин завчасно не повідомили представників засобів масової інформації.

    «Члени комісії жодним чином не намагалися приховати від громадськості чи журналістів інформацію про проведення засідання чи питання, котрі розглядалися. На жаль, мали місце певні технічні недопрацювання. Звичайно, на це вплинув і брак досвіду. Будемо робити все можливе, щоби подібна ситуація більше не повторилася», – пояснив Володимир Яблонь.

    Обранець також повідомив, що наразі працює над організацією максимального поширення інформації про роботу комісії.

    «Можливо, проситимемо тут підтримки і у засобів масової інформації. Позиція усіх членів нашої комісії чітка – наша робота повинна бути публічною і прозорою, щоб кожен бажаючий мав можливість ознайомитися з потрібною йому інформацією,  – наголосив Володимир Яблонь. – Ми розуміємо, що контроль з боку громадськості є найкращим запобіжником від будь-яких зловживань, часто допомагає не зробити ті чи інші помилки. Тому ми готові до поглиблення співпраці з громадськими активістами та представниками ЗМІ».

  • Все ж варто відзначити, що в останньому засіданні комісії брали участь окремі активісти, які мали можливість висловити свою точку зору. Також, для уникнення різноманітних маніпуляцій та пересмикувань, ми погодилися включити до складу комісії ще одного депутата представника іншої політичної сили.

    Щоб завжди бути в курсі останніх новин - приєднуйтесь до нас у Telegram!